They Love Icahsahaja

June 26, 2012

Nasi Ayam Seksyen 6

Assalamualaikum...
 *lagu henpon berkumandang* dengan muka ngantuk aku bangun dan jawab..

Dia : U? dah bangun lum? nak makan tak? I kat seksyen 6 ni..
dalam hati aku "buang tebiat apa pagi-pagi buta ajak makan.." lalu aku tengok jam.. Fine! dah pukul 12 tgh hari. erkk.. *tunduk malu* Alaa! ak tidur bangun tidur bangun kot semalam. Kul 3 aku bangun 5, 6.45, 11.. huhu..
Dia : U?
Aku : Hurm.. nak..
Dia : Ok. Nanti dear hanta ye. bangun-bangun..
Aku : Ok.. Nak ayam lebih taw! *sempat lagi ngantuk2 pun*
Dia : dvnovpwnwdadanoe.. *bukan dhe mencarut ak tak pasti apa dia cakap. mamai la katekan..*
Aku : ok bai.

after letak telefon.. aku xpuas hati ak sms dia lak.. "Nak ayam banyak aw!".. haha. then aku terus bangun dan berFB. yee.. itu la keje aku setiap kali bangun pagi bila takde kelas. :D

Banyak tak ayamnye.. hehe. Kalau tak minta lebih, aku tak puas makan ayamnye. hehe.. Seriously sedap sangat nasi ayam ni. berbaloi.. 


p/s: Thank you my dear! alhamdulillah kenyang sudah. ♥ ♥

wassalam..

4 comments:

aReLaN said...

memang puas hati la tidur bila takde kelas kan.hahaha..sedapnya

p/s : lama betul rasanya tak jejak sini....

|cah-sahaJa said...

puas sangat! haha.. tapi esok dah start final.. ngee~ :D
sedap2..

aah.. icah pun lame x update.. ngeee~ kat blog arelan pun icah lame tak singgah.. :)

hafizmohamad said...

oi gambar aku ng shaoi takde.tacing ahhh.haha

|cah-sahaJa said...

lalalalla.. xde ea? :p
saje xnak buh.. kau senyap sgt.. shaoi un cari ak bila perlukan pertolongan ak. geram2.. hahahaha.. :D