They Love Icahsahaja

February 14, 2012

Excited!

Oke pahal minah ni tetiba je kan.. Dah la lama tak hapdate!  *senyum macam kerang wangi..*
Ampun ampun..
Busy la.. orang lain pun kerja gak kan.. tapi aku ni macam super busy lak tetiba.. haha..
Back to topic.. EXCITED? kenapa ea?
Weekend ni aku bersama pro-pro *excluding me!* akan ke UiTM Perak! yeehaa! :P
Satu bas awww~
Rindu sangat UiTM Perak.. siyesly..
Wat apa lak pulak kitorang ke sana tetiba kan..
Ekceli diorang ada buat FSKM Festival. So kitorang macam ala-ala nak join la..
Kitorang buat bengkel cakePHP.. 
Hopefully ramai yang join.. Sesungguhnya kami hanya merancang.. :D

See You on FRIDAY Seri Iskandar!

Ni lah poster nya.. Aku amik dekat blog diorang. Klik la poster ni kalau nak tawu apa lagi aktiviti yang ada..
Erkk.. poster kami belum siap lagi.. hehe.. dah siap nanti aku tempek kat blog ni ea.. heee~ 

haha.. neway ampun lagi sekali sebab lama x hapdate..

Wassalam..




2 comments:

nur chahaya abadiey said...

salam..wah seronoknya..smoga smuanya berjalan lancar ye ecah.. insyaALLAH :)

Patrick Star said...

Jemput join...Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK
--> http://rilekrilek.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html