They Love Icahsahaja

February 7, 2012

Happy Birthday to me!

Semalam 6.2.2012..
Hari jadi aku..
Best birthday sebab aku kat umah bersama family aku..
Even my pre-birthday kat paris sangat mencabar.. hehe..
Satu lagi sebab kenapa aku kata best birthday adalah..
jeng jeng jeng..
Cikgu2 sekolah aku wish aku!!
Aku rasa happy sangat-sangat...
Siyesly tak tipu punya! :p
Terima kasih FB kerana menghubungkan yang jaoh.. :)
Thanks juga pada semua sahabat2 yang wish aku!
Thanks to my two sister and brother for the live remix birthday song.. hehe..
Big thanks to my big sister for a nice cake even ada sejarah disebalik kek tu.. hehe..
Thanks for the present also! love it laaaa..  :P
Banyak lagi thanks ni..
Cukup la kot if aku just say thanks loud here..
hehe.

THANKS a lot!!!!! *bayangkan aku ngah jerit.. heeee~ *


p/s: gamba? erkk.. nnt la kot.. xde kat aku.. heeee~


wassalam..

4 comments:

aReLaN said...

hepi belated bday.jauh beza bday kita.saya sorang2 je.waaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

i nye wish x tlis pon...hehe :p

nur chahaya abadiey said...

heppy belated buffdAY jgk la ecah.. smoga ptmbhn umur dpt mematangkan diri..

agak masalah said...

antara 3 gadjet dalam post sebelum ni, ada yang dapat x?