They Love Icahsahaja

January 18, 2012

ZzZzzZzZzz

*tengok jam* hurmm 23:43 = 11:43pm
Rasa letih sangat hari ni.. *erkk.. aku buat ape? lalalala..*
So, aku cam rasa nk tidur awal la hari ni.. bole tak? haha.. Selalu kul 1 lebih baru aku tidur.. Kadang nak dekat kul 4 baru tidur.. Pastu kul 8.30pagi dah bangun.. *tapi kadang2 lajak gak smpai kul 10 (apa punya anak dara la kan)*
Demn! kene berubah ni. Aku dah nak kerja..! *wahh.. macam tak caye jeee! heeee~*
Kalau kat umah tak pe laaa.. bangun lambat pun tak kena "YOU FIRED!" or "Gaji awak saya potong!" and kalau penat, tgh hari boleh bantai tidur.. kan? kan? kan?
Kalau dah kerja..? Nak kene SEPAK dengan bos..!!?
*brrrrr~* Hahahaha.. :D


"Macam ni la ngophe korang kekenyangan kan????? COMEL kot! haha " *tetibe je*

"Yee! aku tawu aku comel...!! hik3.." *gelak cover mulut.
Ok.. ok...

Good night! Selamat malam! Annyeonghi jumuseyo! Oyasuminasai!