They Love Icahsahaja

January 20, 2012

Packing my stuff...!

Arghhhh.. the thing I hate most.. SERIOUSLY...! Is packing up my stuff! 
"is it enough?" "wah banyak nye!" "alamak lupa lak nak masukkan teeeett.. mana nak sumbat ni.."
"ubat tadi dah masukkan ke belum ea?" "eh! tertinggal lak baju fevret ni" 

seee! banyakkan masalah.. yup! aku sangat lemah pack barang.. huhu..
But finally everything is finished...! yeay! "harap-harap tak de yang tertinggal" 

Okla.. kenapa aku pack barang ea?? [ok klik sini kalau nak tawu..]


baiklah.. bila aku dah dapat sambungan internet yang Terbaek! punya aku kembali ke blog ni yek..
Buhbye semua!
Doakan aku yang terbaik dalam menempuh my first time working yekk. love yaa! :)

Wassalam..



2 comments:

wahida said...

semoga semuanya dipermudahkan...amin...

salam dear, tengs drop by my blog n drop ur comment...dah follow sekali belum?

saya follow sini terus...nice blog!!

nur chahaya abadiey said...

nur x ske jgk pack brg...tp tpakse..hehehe.malangnya ad jgk yg tertinggl.sob..sob..nk pth blik jauh..huhuh..redha je larhh