They Love Icahsahaja

September 27, 2011

Bermulanya Perkenalan di Pulau Langkawi Part 2

Assalamualaikum….
First of all, sorry sebab lambat sambung cerita ni. Ada sedikit masalah teknikal.. Okay let me continue..

Two three days after balik dari langkawi..
Kami AMT [dah mantan dah skunk], diberi tugasan mengejut oleh YDP Mohd Syamem Yusof untuk mengendalikan Operasi Khidmat Masyarakat DiSK yang akan diadakan hujung minggu tersebut yang bersamaan dengan 4hari akan datang. TERBAIK. So, PM nye diserahkan pada Hakeem Selamat dan dibantu kami. Di sebabkan kami yang handle so kami heret lak budak-budak batch kami. Al-maklumlah masa dah singkat kan. Huhu. So, as u aspect, ijat also ada laaa. Ngeee~ Time first meeting tu beliau ask my number. Haha. Nape aku gelak ea??? Yelaaa dah kawan tapi fon number masing-masing tiada. Kelakar kan. Ngek kan aku..? heeeee~ Sepanjang aku busy uruskan OPKIM tu, kitorang mula mesej-mesej and call-call. Aku lah yang call dhe dulu sebabnya nak tanya sal sahabat-sahabat beliau about the OPKIM.
Until the day come..
We walk together…
We do work together…
We laughing together...
Not only the two of us but with others.. [but u know what I mean rite?]
Menjadi bahan sahabat-sahabat ketika itu memang sudah menjadi perkara biasa buat aku ketika itu. Huhu. Sehingga la pulang di petang hari.

Pada hari-hari seterusnya kami menjadi sangat rapat..
Sepanjang kami bersahabat selepas itu terlalu banyak perkara yang aku akan ingat sampai bila-bila:-
1. Aku dan dia dibahan sebab kebetulan pada hari tersebut kami memakai baju MERAH.. [blushing kot aku.. tapi act cool]
2. Aku dibahan budak bilik sebab asyik tersebut nama ijat tak semena-mena [uppsss]
3. The day he say he likes me..
4. Overnight kat SI bersama beliau aten akem and abg mir and it was my first overnight kat SI. [the time that I fall in love]
.
.
.
dan banyak lagi laaa….

Ok. Mesti sekarang ramai yang pelik pahal minah ni bangga sangat cita sal mamat ni sal kawan len tak pernah nak cerita [oke sahabat-sahabat DiSK dikecualikan. Aku tahu korang tahu..]
Nak tahu kenapa..? To Be Continue…..

hehe.. chill-chill
Aku teruskan… [tobat da nak sambung2..]
Bak kata orang tua-tua apa yang kita cakap itu kadang-kadang adalah satu doa. Jadi berkat bahan dari sahabat-sahabat yang mungkin telah menjadi doa, tepat jam 2328 tanggal 23.08.2011..
He propose me.. How? RAHSIA! :p
Laaaa.. fikir apa lagi tuu??
Adoy, I’m in relationship with him already laaa..
Disaat aku menaip buat kali kedua ni [yang kali pertama hilang] aku sedang berbahagia dengan beliau yang bernama MUHAMMAD AIZAT MOHAMAD NOR. Hopefully this will last forever. Thank you to all my friend..!

p/s: ekceli banyak lagi aku nak story, aku ringkaskan sahaja sebabnya aku ni bukan pandai sangat bab mengarang ni lagipun aku bengang apa yang aku taip hari tu HILANG! Aishh.. Anyway, ENJOY!
one more thing sorry no picture, my HDD wat hal.. sorry..
Wassalam.

3 comments:

AlanZint said...

aww shooo shweettt.. huhu memang aku tunggu kau sambung entah bila nak sambung ntah.. haha
btw moga berbahagia :)

|cah-sahaJa said...

hahaha.. maaf le sedikit terlambat.. :P

|cah-sahaJa said...

neway tq!!
you TOO