They Love Icahsahaja

August 29, 2011

Salam Lebaran Merdeka | Maaf Zahir Batin

Assalamualaikum w.b.t

15 min lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Sebak rasanya, terasa sekejap sangat berpuasa kali ni. Apa-apa pun, selamat tinggal Ramadhan terima kasih kerana masih sudi berjumpa dengan kami pada tahun ini dan semoga berjumpa lagi ditahun akan datang.

Selamat datang Syawal, semoga Syawal kali ini lebih baik daripada Syawal-syawal yang lepas.
Sesungguhnya, aku tidak tahu apa nak dikatakan sempena Syawal ini, mood raya ni macam biskut, kejap ada kejap tak ada. huhu.
Anyway, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN aku ucapkan kepada semua umat Islam di seluruh dunia!
Dan di kesempatan ini aku juga ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN KEMERDEKAAN YANG KE-53 kepada semua rakyat Malaysia..!

Ohya, baru aku perasan, tema merdeka raya tahun ni agak bersesuaian sebabnya raya=merdeka right?? hehe..

Baiklah raya-raya juga, kesihatan and keselamatan diri tu kene jaga yek.
Wassalam...

1 comment:

MiAppleista said...

:D:D:D:D *pon2.. sy dtg nyibuk.. selamat hari raya! hik3~*