They Love Icahsahaja

January 1, 2011

wooohoooo~

Hahaha.. Kawan-kawan 'HANTU' the sims. ni bukan woohoo dalam game tu taw. hoho.. ni wohoo sebab aku teruja.. wuahahahahaha.. sebab apa yek.. cuba korunk teka.. jeng3.. okla2.. aku teruja gila tahap mereng sengaL sume ade lah.. sebabnya ni post pertama sepanjg hidup aku.. aku update kat bilik B2222 or the other word kat dalam bilik kat kampusssss.. hahaha.. yola2 korang sume ade BB aku mana ade. and ni first time aku dpt gune wifi blok yang bru beroperasi ujung sem lepas.. almaklumlah aku duk umah sewa time ujung sem lepas.. Final kan time tu. hahaha.. papepon siyes aku mmg teruja sangat2.. :p
lagi2 time ni xde orang sume belom balik sooooo, laju tahap excellent la wifi nye. ngeee~ :D [berguling-guling macam tenggiling.. gajah.. gajah.. yuhuuuu!!] orite nak unpack barang. Nanti aku update lagi.. hahah.. daaa~

3 comments:

TunTeja said...

hahhahha...amboiii.sukenyee die :p

|cah-sahaJa said...
This comment has been removed by the author.
|cah-sahaJa said...

suke3... :)
coz after diz xyah riso nak update blos ksygn lagi.. hahaha.. :)