They Love Icahsahaja

January 3, 2011

First class of the year

cewah..! bunyik macam ada reward je kan.. haha.. kalau anda berfikir sebegitu, tettt!! anda salah. [ok.. siyes aku merepek] BTW. Aku just nak cerita sikit 'tragis'nya first class aku hari ni.. haha.. Aku kebasahan beb! perghh.. payung tak bawak balik lak tu. Hujan lebat.. huhu.. nasib baik cik Sarah ada payung, tapi almaklumlah payung comel.. sememangnya untuk seorang. So dah tambah aku si PARASIT ni, kebasahan laaa aku. haha.. PADAN MUKA AKU..! dah la ala-ala nak demam dah ni. huk3. Sepanjang cuti aku batuk2 aje, sampai ke hari ni. huhuhu. Bila ntah nak demamnya ni.. [bidus mintak bukan-bukan] Prepare beb! Aku ni kalau demam dah la menyusahkan orang sekeliling [ye aku memang sedar pun.. haha] Ok2 aku dah lari tajuk. ngeeeeee~ :D Aku cuma nak bagi tawu yang aku kebasahan keHujan di pagi hari kelas pertama aku. (=_=) And my first class is class web application CSC318, and miss masu is the lec. Weeee~ besh2. As always, first class mesti la sembang pasal course outline, dan aku sangat teruja ok. Macam besh! Especially the upcoming project. hoho. Dan semestinya first class akan habis awal.. Awal sejam kot. hoho. Kelas seterusnya kul 2.15. Sebab tu aku buleyh update ni. haha.. internet un laju sebab sume orang pegi kelas. muahahahahaha.. :D
ok dah2. pening korang baca kan. haha.. buhbye!

8 comments:

Adii NakHeran said...

tu la,, len kali sediakan payung sebelum hujan eh,, dah demam tu,, jgn lupa telan PCM,,,

|cah-sahaJa said...

ahaha.. dah sediakan. tp tak bawak. hahahahahha..
kenapa mesti PCM?

Adii NakHeran said...

dah kata ala2 nak demam kn,,
sebelum demam pown sediakan ubat dlu,, hehehe,, :))
good luck taw untuk kelas ni,,
blajar leklok,, hehehe

|cah-sahaJa said...

oriteeeeee!!! :)

MiAppleista said...

Hahahaha~ hujan pulak... ertinya, next class anda kena ponteng! :D

|cah-sahaJa said...

Siotnye mia!! dush3..
tak bek ooooooo... ak skunk rajin dah. hahaha...

adriea said...

tak sabo nak tunggu demam ek cha??? nak monteng la tu... hehehehe..nak PCM?mintak mak long.. dia supplier.. hihiih

|cah-sahaJa said...

hahaha.. mane ade ahh kak asni. cume penat la batuk2.. sakit tekak woo.. huhu.. (T_T)
MAKLONG!!! NAK PCM! HEHE...