They Love Icahsahaja

January 1, 2011

Tahun Baru lagi


ya2, aku nak cakap sal tahun baru lagi. Ada aku kesah ke weyh? lalala.. Baiklah, ada apa pada tahun 2011 ni? Azam aku?[aku tak paham kenapa sume nak azam encem sgt ke dhe ni? haha. ;p] orite malam tadi aku telah diInterview oleh HAFIZ tentang azam aku untuk tahun ni, Actually azam ni aku da tanam masa maal hijrah hari tu [lebih afdal rite?] Apa yek azam aku, perlu ke aku bagitahu?? Oklah [apiz, ell, pka, shaoi ni azam aku.. yang semalam tu tpu je. lagha semata-mata. haha] Aku berazam untuk berjimat cermat dengan duit aku yang tak seberapa ni, sebab aku ni bila duit da abes baru nak nyesal macam nak MATI. Aku jugak berazam untuk success lagi dalam study aku ni, aishhhh... [cian kat parents aku.. huhu (T_T) anak tak reti-reti nak insaf ni.. haha] Dah2.. cukup pasal azam. Next aku nak bagitahu yang this year bemula hidup aku berpuluh-puluhan.. [apakah?] yela, aku dah 20 beb! dua tu angka yang besar sebab dah lebih dari satu kan? hah..[bukan aku sorang je.. sume yang 1991 ok! tak kire la lahir ujung taun pun] So, aku kena lah matang sikit, [aku rasa aku macam masih kekanak ribena lagi pangainya] I need to think as i am 'two'enty ok! bukan belasan tahun lagi. haha. [terpikir-pikir camne org puluhan tahun berpikir ea?haha] okayh! tamat suda sesi merepek aku unutk hari ni and untuk pengetahuan semua aku dah siap packing barang! :p

p/s: pka, ell, apiz, shaoi.. aku sakit pinggang dowh! (=_=)

3 comments:

ell myra said...

alololo! pakai yoko yoko icah! XD

|cah-sahaJa said...

yoko2..? ape tu yunx

|cah-sahaJa said...

ok aku tawu.. ameltz yoko2.. hahahahaha