They Love Icahsahaja

January 1, 2011

31.12.2010--> A night to remember ♥ ♥

Ok la ni aku nak citer kan about 'MOOD EXCITED' aku dalam post aku yang lepas iaitu pos terakhir aku untuk 2010. Dan baru aku perasaan, genap 100 jumlah post aku untuk tahun lepas. Diluar jangkaan. :) And seperti yang dijanjikan, kisah ini akan menjadi my first post for 2011. [siyesly mmg happening]
ok. Aku malas nak cerita panjang, selamat menjamu gambar-gambar dibawah ini.[segalanya dapat digambar dan diceritakan melalui gamba2 ini.. :) hanya yang ade semangat setia kawan je yang akan paham.. :p] Kalau bosan tolong la aku merayu tekan je ALT+F4. Ok?
Tadaaaa~ A birthday bash for my two beloved fren! Organize by me, ell and apiz


The besday girl[baru 19.. haha] and besday boy[20 sudah brader]..


weeeeeeeeeeeeeeeeeee~ [off shoe photoshoot]

we all here wishing you...................

HAPPY 2011

Kami disini tidak bermain tepung and telur okayh!! nanti kecah umah i. susa wooo nak kemas nanti.. ngeeeeeeee~ :D

5 comments:

afeera said...

saya like post ini..weee~
maceh kengkawan...
sayang korg smpai maty!!!

hafizmohamad said...

gamba cantek.like!
thanks for the holidayyy!
kengkawan!

|cah-sahaJa said...

pka: syg anda juge!
apiz: yeah! sonok2...

Adii NakHeran said...

gambar yang last ni maen bulb ke??
macam pernah buat jeq,, cantik2x ^^

|cah-sahaJa said...

adii: aah.. bulb..
mlm tu kami shoot 'bulb' nan 'offshoe' hehe...