They Love Icahsahaja

January 7, 2011

Hujan di Sri Iskandar

Assalamualaikum pembuka bicara[baru aku sedar selama ni ak membebel tak bagi salam.. maaf la yek]
Orite.. sebenarnya aku nak post ni lame dah, cuma laptop aku tu wat hal sket takboleh nak connect internet. humm.. Lately ni, Sri Iskandar ni sejuk je.. i like.. so enjoy the picca..




Kesian mereka ini.. tak sempat angkat jemuran kerana berada di kelas..


SEDIAKAN PAYUNG BEFORE HUJAN YE KAWAN-KAWAN

Ha! kan da kater sediakan payung before hujan... kan da kene guna FAIL tu..



okla.. reader-reader sekalian.. itu sahaja untuk post kali ni.. actually time aku snap2 ni mood aku tengah DOWN gile. So, sebab tu la aku rajin p snap2 hilang kan tensen tengok gelagat orang.. Anyway.. Sejuk gile beb! Tido! :p buhbye..
wassalam...

6 comments:

Nazmie Majed said...

ok la sejuk... tapi tensen gak klau ari2 camni... org nk sidai kain x kering2.... adeih

|cah-sahaJa said...

tawu xpe.. huhu..
tp baju aku dah kering.. ngee~ :D

shafiq nuruddin said...

manjung pon sejuk jgak...

|cah-sahaJa said...

yola org tu slalu blik.. hoho

shafiq nuruddin said...

blik pon sbb nk jmpe safwan..huhu
dhe kn dh menetap di mjg..

lgpon helmet ak hilang..
nk beli helmet bru..

|cah-sahaJa said...

yolaa.. kem slam safwan ea. ak rindu dhe.. hahaha.. kalo jumpe ceng pun kem slm dhe skali ea..