They Love Icahsahaja

December 19, 2010

Reminiscence=memory

assalamualaikum semua.. :)
[meggaru kepala memikirkan camne nak mula ni] OKlah! [balik2 'oklah'.. hurmm waateber la] Petang tadi entah kenapa tiba-tiba aku rajin nak tengok gamba-gamba yang melambak-lambak dalam external aku yang hampir penuh tu. Aku usha-usha, sampai la ke folder kawan uitm 2009. Yaahh!! right-right time aku mula-mula masuk UiTM dulu punya cerita. Rindu sangat moment time tu. Semester satu adalah 'TamanTema' untuk aku. YUp! hapening sangat. Persahabatan time tu tak yah cerita la. Sangaaaat akrab. Sentiasa gathering sana-sini. SEronok sangat-sangat. Rasa stress nak belajar tu memang tak de la senang cite. Apa lah sebabnya aku rindu sangat kan. Sedangkan aku masih lagi belajar kat situ kan. Gedik nak rindu-rindu tak tentu pasal. Sebenarnya memang la aku masih kat situ. Tapi... Most of them da tak der kat situ. Mereka sangkut ditengah jalan. Aku tak salah kan diorang, mayb itu bukan rezeki diorang kan. Anyway, aku tahu diorang tu semuanya boleh..! Be a good person ok korang! GOOD LUCK OUT THERE..!! Aku sayang korang.. siyes aku tak tipu! [berharap diorang pun sygkan aku.. lalalala.. :p]
FRIENDSHIP NEVER END









p/s:bukan semua dlm gamba ni dah takde kat UiTM.. papepon aku rindu semua sangat2.. :)

2 comments:

Nazmie Majed said...

hmmmmm... hard to forget... mmg best!!! bile dh naik sem nie xde dh kan nk wat "jejalan" nie? huhuhu

|cah-sahaJa said...

huhu.. itew laa..
ajak je sume xnk.. sedeyh tol