They Love Icahsahaja

December 20, 2010

WOW!!


Wah wah wah... Cuba korang perhatikan gambar atas ni. Berani sungguh si kucing yang comeL itu berlenggang kangkung depan anjing-anjing yang garang lagi ganas itu. Amazing woooo~ Lantak p la edit ke apa gamba tu [credit to uncle google] yang penting sekarang ni "beranikah kita seperti kucing yang comeL itu?" Jawab kat diri sendri je. Aku tak nak tahu. Aku cuma nak nasihatkan [ek eleh macam bagus sangat nak nasihat-nasihat orang] walau besar mana pun halangan kita, walau tinggi mana pun lawan kita, sehebat mana pun orang/benda/perkara itu pasti ada kelemahannya. Nak tahu tak apa kelamahannya? "keberanian dan semangat yang tinggi"[shhhh rahsia-rahsia] YAH!! keberanian kita serta semangat kita mengharunginya.[yang tinggi tau, bukan hangat-hangat tahik ayam tu.. keluar je hangat pastu sejuk beku...] Besar, hebat, tinggi, power dan sebagainya akan tunduk pada keberanian dan semangat. Betul atau tidak? hoho.. Terpulang pada anda semua. :)

pada dasarnya, inilah pompuan[bukan gamba sebenar, pinjam uncle google] yang konon-kononnya nak nasihat korang tadi tu.. Jangan macam aku ye.. Hampir tumpas pada semua itu kerana tiada KEBERANIAN dan SEMANGAT.. Hurmm..

2 comments:

Adii NakHeran said...

fuh,,, sangat berani,,
tu kucing yang ambo bela,,
hidup lagi + sihat,,
kehkeh,, xd la guwau jeq,,
apa pun always keep smile

|cah-sahaJa said...

hehhe.. oh yeah?? nk bela dhe laa.. buleh x? hehe..
tq