They Love Icahsahaja

December 17, 2010

Katak Lucah


Masih ingat kah korang semua pada katak gila yang lucah ni? haaa! dah pakai seluar dah dia sekarang, dah dewasa malu kot.. haha yela time kita sekolah dulu-dulu kan katak gila ni popular. kan..kan..kan? hahaha.. sekarang ni of coz la dah tua. ngee~ ok2.. motifnya disini ialah, baru sebentar tadi aku sign in myspace aku yang dah berhabuk tahap tak boleh nak dibersihkan untuk diDELETE accountnya. Before tu aku sempat jugak usha-usha manusia-manusia yang masih SETIA dengan myspace tu. Hurmm, aku menjadi speechless bila semakin ramai yang bangga meletakkan gambar-gambar mereka separuh b**** sana sini untuk dijadikan tontonan orang lain. Apa nak jadi ntah.. Semoga mereka diberi hidayah. Tak nak lah aku membebel panjang disini, karang ada yang ban aku susah lak kan. Yela nanti korang tak dapat baca kisah-kisah kat blog aku ni ha, rindu lak nanti kan.. heee~ [perasan popular] ok2 dah-dah cukup icah jangan nak perasan lebih..
"RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL"

5 comments:

ell myra said...

katak pon da pandai tutup aurat skrg. hehehe. weyh myspace dasyat do. lagi2 pompuan. gila seksi seksa

MiAppleista said...

Hahahaha~ baguiih ah dah pkai sluar! takderk ah zeti kne tutup mater nanti... XD

|cah-sahaJa said...

ell: hahaha.. tawu xpe.. aah.. dasat gilew.. takut ak.. yang lelaki sume gatai2.. geli ak.. tu yang ak delete tu..

mia: yeah rite2.. :)

Ummi Izzah said...

moga2 yg masih begitu akan segera mendapat hidayah!

|cah-sahaJa said...

aminn