They Love Icahsahaja

June 27, 2012

Real Kids Story Rainbow

Assalamualaikum..

haha.. Aren't they cute?? From left, the boys Woo Do Yoon, Daniel Lachapelle, and Gabriel. The girls Hyun Seo, Christina Lee and Aleyna Yilmaz. Oke, ni sebenarnya TV show sal kanak2. Quite interesting laa from running man tuuu. Hehe. Jangan marah ea peminat running man sekalian.. Siyes diorang lagi comeL dari yang dalam running man tu.. *tak pernah tengok pun RuM tu. haha*
TAPI..!! Aku sedih, cerita nye takde yang ade english sub lagi. huhu.. T.T  Anyway kalau ada siapa2 yang jumpe cerita nye y ade eng sub tolong bagi kat saya.. pleasee.. i'm begging you.. pleaseee..

terima kasih baiklah awak ni! hehe.. k bai..

wassalam..

2 comments:

aReLaN said...

budak2 tu memang comey.sabar la ye menunggu yang ada sub kuar.hehehe

|cah-sahaJa said...

areLan: sedang bersabar.. :p