They Love Icahsahaja

January 17, 2012

m&m comel..!

Nak tahu sesuatu tak???? Tadi kan aku tengok cerita Martha Stewart kat NTV7.. Dia tunjuk pasal produk baru syarikat m&m.. arghhh.. so comel oke! We can put our own picture or messages on that m&m chocolate and we can choose our own packaging.. Aku tengok cara diorang print. Menarik ooooo! Then tadi aku try la masuk website m&m ni dan try buat. Mencecah $105 ooo.. Kalau convert nak dekat RM400.. haha.. Tapi bukan sikit-sikit punya. Minimum dalam 20 packaging. Tapi siyesly sangat menarik.. Terbaik la m&m! :)


Ni contohnya! menarik kan..? kan? kan?Homaigad! *geram!!* Packaging ade yang dalam tin. Tin tu pun kita leyh letak gamba atau mesej kita sendiri. Macam kat gambar bawah ni ha.. :)

*siyes geram sangat-sangat!!* SAYA MAHU! 
"bila duit nak jatuh dari langit ni.. hehe"

9 comments:

nur chahaya abadiey said...

serius comel... hehe

nur dah wt entry khas utk ecah..harp2 ad larh yg sudi menjgok kan.. :)

|cah-sahaJa said...

kan comel kan... hehe..

yup2 dah drop by dah.. :)
tq!

Anonymous said...

comel2...

nur chahaya abadiey said...

most welcome dearzz :)

aReLaN said...

hahahah...tapi lalu ke nak makan coklat ada muka sndri.kalau ada duit,sume leh beli.hmmm..

|cah-sahaJa said...

tak buh muka sendiri un xpe.. leyh buh gamba laen. love ke pokok ke kuceng ke.. hehe. :p
yup2. :p

Munnafendy said...

comel...tp mcm mahal je...uhhuhu

LidiaSuraya said...

wahhhh best nyaaaaaaaaaaaaaa nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

|cah-sahaJa said...

@munafendy: hehe.. bukan macam tp mmg agak mahal laa..

@lidiasuraya: nak? ape tggu lg.. bli pat.. hehe.. :)