They Love Icahsahaja

December 4, 2011

Oh Katil..!

Assalamualaikumm...



First of all..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA~ :D
upss terlebih sudah.. ngeh3..
Ok kawan-kawan jangan risau ye..
Aku bukan gelakkan siapa-siapa..
Tapi..
Aku gelakkan..
DIRI AKU SENDIRI..
haha..
Gila ke apa?
Ha!
Kalau korang nak tahu la kan..[kalau tak nak tekan je alt+F4 :)]
2 hari lepas aku kemas bilik..
Then..
Aku tukar la posisi katil aku.
Before ni sebelah kanan aku dinding..
Dan yang baru ni dindingnya dah berada ni sebelah kiri aku..
Ha! apa korang fikir tu!
hehe..
Kalau korang fikir aku Jatuh Katil TAHNIAH korang betul!
Yup! Disebabkan dah biasa tidur rapat kekanan..
bila dah ubah kedudukan katil, then tidur rapat kekanan lak lagi..
apa lagi! GEDEBUK! jatuh.. first day dekat 4 kali gak
arh aku naik katil tu.. haha..
Pagi bangun sengal-sengal gak la badan aku ni ha weyh!
Tapi semalam sekali je rasanya aku jatuh. rasanya laa..

Anyway aku harap malam ni tak la jatuh..
Teruk kebenar la kan kalau jatuh jugak dah 3hari kan.
Kalau jatuh gak rasanya better tukar balik posisi kot kalau
tak mahu patah riuk kot. hahaha...


ok lah..
wassalam..

2 comments:

pka.fyra said...

haha...lucu2! nt nak serbu katil itu...

|cah-sahaJa said...

haha.. silakan.. :p