They Love Icahsahaja

September 27, 2011

Syafiqah Afira Saati & Ellya Amirah Abdul Rashid


Assalamualaikum...

Okayh.. ni dah pelik. Minah pemalas ni da wat tiga post dalam sehari upss dalam satu malam.. Ape kess.? haha.. Abaikan..

Back to the main topic..
Syafiqah Afira Saati
.::I LOVE YOU::.::I MISS YOU::.
Walaupun kau masih dalam M'sia kau tetap aku kira fly..!
Kau dah sampai NewCastle kot..!
Kau tak jumpa aku before pergi sane.. Aku sedih.. :(
Oke i'm kidding.. :P
Anyway GOOD LUCK with your new study and life there kay. TAKE CARE.
Balik MANJUNG tercinta jangan lupa roger aku even aku kat HAWAII sekali pun.. [erkkk Hawaii la sgt.. haha]

ELLYA AMIRAH ABDUL RASHID
.::I LOVE YOU::.::I'M GONNA MISS YOU::.
Aku tak boleh terima kau nak fly dah khamis ni..!! [hentak2 kaki]
Sampai hati kau tinggal kan aku kan... :(
Jauh pulak tu kau pergi tinggal aku..
Kau tak sayang aku ke babe.. huhu..
Oke2 aku merepek.. :p
Ekceli..
Aku tak boleh terima movie kita petang tadi cancel...
Aku tahu kau tinggal kan aku sebab nak rasa rindu kat aku kan.. kan.. kan.. heeee..
Alaaa Czech tu sebelah je kan.. :)
Aku tahu kau sentiasa sayang aku kan..kan..kan..
hahahhaa.. [evil laugh]
Anyway GOOD LUCK and TAKE CARE friend! Jangan nakal-nakal.. "aku tahu sana seronok cuci-cuci mata.."*bisik2
Kalau balik M'sia ROGER aku even aku kat AUSTRALIA sekali pun.. [*gelak.. tadi HAWAII.. kuat berangan btol la..]


I'M Gonna Miss All the moment we done together!!

4 comments:

Ellya `Amirah said...

icah ni ape nih! saje buat aku nangis. wuwuwuw~confirm aku takkan lupa kat korg sume. :D lgpon aku ade photo album tu. ahax ! XD

|cah-sahaJa said...

hehehe.. i just wanna say that aku sayang kaw!! :)
Weyh kalau jumpe orang macam aku jangan kata dia sama nan aku taw! kau ade aku yang macam ni satu je.. xde sape leyh same awwww.. :p

Ellya `Amirah said...

aku pon syg kau. muah muah! :*
kalau aku jumpe org seiras kau nnt aku suro die gelak kalo bunyi lain tu memang!! memang penyamar! hahaha!

|cah-sahaJa said...

bhahahahahahahhahahaha.. TERBAIK.. aku ske. :p