They Love Icahsahaja

December 22, 2010

Seharian di Bandaraya Ipoh

Pagi-pagi lagi mama cakap kat aku [tak la pagi sangat da kul 11.. baru bangun akibat insomnia] "Comel siap-siap terus kita nk shopping kat IPOH" [ignore the word 'comel' there] Wah.. tersenyum sampai ke telinga la apa lagi. hehe.. Girls and shopping cannot diSEPERATE kan. kan..kan? Tujuan utama kesana adalah papa nk amik his new bike aka his second bike.. This one is the racing bike. cool beb! I like. heeeeeeeee~ Then dah alang-alang tu yang menyimpang ke JUSCO ipoh. Tujuan utama kesana ialah barang sekolah. Bukan aku punya laa. Adik sepupu aku punya. Then aku telah merembat sepasang selipar atlanta, baju and dot.. dot..dot..[lalalala] Apa-ape pun i want to thanx to my beloved papa for the keching-keching. :)
And to my family for the superb time...! :)

Erk no picture of the day.. Seronok sangat berjalan.. lupe nak snap.. hek3

2 comments:

Adii NakHeran said...

what type the bike eh???
macam best jeq g jusco,,,
:))

|cah-sahaJa said...

specialized racing bike..

mesti lah besh! :)