They Love Icahsahaja

December 22, 2010

amnesia..katak

Macam mana lah agaknya kehidupan aku if aku ade amnesia..?[klik for the meaning] Hurmm.. [sememangnya tak normal hidup aku] Adakah kawan-kawan aku masih nak kawan dengan aku..? Mesti ramai yang mempermainkan aku kan..? Berdasarkan cerita "Seribu Kali Cinta" yang ditayangkan kat tv3 kul 6.30ptg tu la kan.. Adakah akan ada yang sanggup menerima aku seadanya.. Sabarkah mereka di sekeliling aku melayan kerenah amnesia aku..? huhu.. takutnya...

oklah.. Macam mana la pulak kan kalau aku terBELA putera katak..? ha..! Nak ke aku cium katak tu..? Naaahhaaaaaa~ tidak sama sekali.. putera ke dato' ke raja ke.. Siyesly aku tak kan cium.. eeeiiuuuu!! geli den.. :p huahuahua... p la hang cari pompuan lain. Jangan berharap kat aku. Dan semestinya aku tak akan membela katak even terpaksa.. Tidak akan sama sekali ok. erghhhh.. geliii!! hahahahaha..

p/s: pengaruh tv ditambah dengan insomnia[klik for the meaning] aku ni ha. Itu le sebabnya aku merepek dalam post kali ni. hehehe..Aku insomnia bukan sebab apa.. Telinga aku ni pekak sebelah, so macam tak selesa nk tido la kawan. Tengok movie pun macam senget. Dengar sebelah je. Hari tu sebelah kiri kali ni sebelah kanan pulak [Aku dah korek semalam ok!] adeyh. Sabo je la yong.. :)

4 comments:

Nazmie Majed said...

Berdasarkan cerita "Seribu Kali Cinta".... errmmm (thinking) interesting... aq buat ko benci aq arini esok ko lupa... pastu aq buat xtau... haha~

TunTeja said...

hehehe..best la jgk.nnt ade orang ngurat byk2 kali.hahaha. :p

Adii NakHeran said...

kalo katak tu rupanya ensem cmne??
never juga eh???
hahahaha,,,
imaginasi tinggi wooo
senyum :))

|cah-sahaJa said...

Mie: ko la org yang akan memnakutkan aku if ak jd begitu. hooho.

tunteja: hehe... ye x ye gak.. tu kalo ade y sudi la.. kan..kan,. :)

adii: xde2... never n never..! hahaha..