They Love Icahsahaja

December 5, 2010

Mimpi lagi..

haha.. this tyme I LOVE the DREAM so much. haha. Orite2. Malam tadi aku tidur[of coz la tido], jap2 before aku cerita pasal mimpi ni aku nak story sikit apa jadi before aku tidur semalam jam 3 pagi.. haha.. Aku and my sis yayah gelak about so many thing ok.. Penat bangat. Semuanya gara-gara Mr. Stalker. hahahahaha.. Hey Arnold! hoho. Ok2 saje je nak bagi korang tertunggu-tunggu. [tertunggu2 ke?haha ape2 je la] Cam mane nak mula ni. Yela nak straight to the point la ni. Aku MIMPI aku tidur rumah mak long aku. Serious best..! haha. Aku main dengan mr.ang2. Gelak2 dengan kak asni, lepas tu ikot kak asni pegi ambik kak yati dekat 'LAPANGAN TERBANG SERI MANJUNG'. [mana datang kancil kak asni tu pun aku tak pasti, heee~] petang tu shooting dengan kak yati, mak long, kak asni dekat tepi sungai. OMG! even hanya mimpi, tapi aku rase sangat hepy and tenang.!! The best moment is........ tolong mak long masak.. wohoooooo!! Seriously aku memamg tak pernah tidur sane.. [masa kecik2 ak x hengat la pulak] Ok la.. aku rasa maybe aku gelak banyak sangat tu yang mimpi camtu tu [nape lak? aku pun xtawu..] teringin lak nak tidur sana tiba2..Rasa2nya mama kasi tak? mak long kasi x? hoho.. Nak MIMPI camtu lagi..!!

1 comment:

MiAppleista said...

hahaha~ nie mesti salah stalker ngeng tueh... mimpi pelek2 dah...