They Love Icahsahaja

November 21, 2010

Ter..


FT island. Sorie to say, band korea yang pada mulanya aku rase BOSAN ni sangat la BEST rupa-rupanya. so aku telah pun TERobses dengan mereka. FYI aku obses bukan sebab rupa paras diorunk yang COMEL-comeL itew tapi sebab suara diorang yang unik *bagi aku laa and lagu-lagu diorang yang sangat BEST. Tp mustahil la kan kalo aku kate aku x minat kat ahli-ahlinya.. Mestilah aku minat.. especially the drummer.. *aku mmg ske drummer-drummer ni.. xkire la laki ke pompuan.. tapi aku xla OBSES cmne aku OBSES kat suara n lagu diorang.. ngeee~ :D

ni la drummer tu "CHOI MINHWAN".. :) styLe..

2 comments:

.::MiAPPLEiSTA::. said...

aq copppppp ketuaaa dye (FT island)! mwahahah!

|cah-sahaJa said...

lee hongki..lee honggi.. hahaha..
dun like him.. just like his voice la.. :D