They Love Icahsahaja

November 11, 2010

melayang..

haha.. why-why. ape y melayang..? hehe..
ok disebabkan kebosanan nak tawu ape yang aku dah wat..?
ha! tadi aku pegi kedai repair jeans..
nape lak nan jeans aku tu kan.. haha..
xyah tawu laa.. :D
aku cume nak cite pasal ni ha..




taadaaa~ melayang RM15 aku untuk membeli novel grafik ni each RM7.50
*nmpk x rege dhe yang aku bulat tu.. kalo x nmpk klik je gamba tu x pun drag ke tab.. besar la gamba tu nnt..
nasib bek duet aku tyme tu aku kire2 x cukup lagi 50sen.
kalo x.. RM22.50 yang melayang sebab aku tmbah lagi satu buku.
bile aku balik aku nk simpan duet dalam kotak rahsia..
jeng-jeng-jeng.. actually duet aku lebih 50sen bukan kurang..
hak3.. tersenyum aku sorang2 tgk duet tu.. ngeee~ :D

5 comments:

hafizmohamad said...

bosan habis kau!:DD

Alan Tsukasa said...

cukup bosan laaaa~
;P

|cah-sahaJa said...

hafiz: muahahaha... tawu xpe.. ade org janji nk tgk wayang nan aku.. tp beliau tlh memungkirinya. lagi le aku busan.. huhu..

lalan: ya2.. busan..

.::MiAPPLEiSTA::. said...

hahah~ komik yg blakang tue best! ^^
btw, layout gempak ah beb! LIKE buley? ^^

|cah-sahaJa said...

aah besh..!! yang depan tuu bosan...!! haha..

silekan.. hoho..