They Love Icahsahaja

January 7, 2012

Stalker a.k.a follower

Aku ada stalker kau ado? haha.. Lah.. tak caye lak. Ni ha buktinya..




Ha! percaya tak? Cuba tengok muka dia tu? Tak muka stalker ke camtu?
*incik bumbum.. ampun..ampun.. :p

Anyway, dikesempatan ini aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua yang sudi meramaikan penduduk@follower kat taman perumahan aku ni. Jangan follow aje. Jengah-jengah la. Sebab bagi aku, follower means pengikut kan? So selalu2 lah ikut perkembangan rumah @blog kesayangan aku ni yek.
Satu lagi, aku tak nk la kuar ayat ni kat aku-->
"minah ni aku dah follow bukan nak follow aku balik"
Ampun sangat-sangat aku bukan sombong, tapi aku akan follow blog yang aku rasa nak follow yang menarik perhatian aku *bukan nak kata yang aku tak follow tu tak menarik. Bukan apa aku tak nak lah korang kata
"minah ni dah follow jengah pun tidak".
 Sebab tu lah aku akan follow blog yang menarik perhatian aku supaya aku akan selalu singgah and elakkan ayat tu tekena kat aku. Paham kan? Sebab aku akan cakap macam tu bila jadi kat aku. Maaf! 
Tapi! Even aku tak follow, takdelah sampai tak jengah langsung blog korang. Aku akan jengah and komen post korang tak pun lepak kat chatbox korang *yang ade la.. So dun worry kayh. Aku lebih suka jadi reader dari jadi follower. Terima kasih sekali lagi! Selamat berblogging! :)

.::Wassalam::.


9 comments:

any mouse said...

err....cm knal je gmba ni...

|cah-sahaJa said...

knl?? sape2.. ce gtawu sket..
nk ckp thanks kat dhe sebab jadi my peminat setia.. :)

Anonymous said...

x yah ckp thanks pon die akn mnat gak kot....sbb ad org ckp die stalker kan... :)

|cah-sahaJa said...

haha.. xkate pun xckp thanks dhe x mnt.. :p
stalker yang comel kot

any mouse said...

ok2...nnt i bitau stalker u tu yee....:) nway die kate same2...suke sangat die bc blog ni...hehe...

|cah-sahaJa said...

haha.. oke.. i'm glad.. :p

aKMaL rAhMat.. said...

ejat perlu ke nk stalker ko ? hehehe

aKMaL rAhMat.. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
|cah-sahaJa said...

hahaaha.. :p