They Love Icahsahaja

January 12, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Oraite.. Tadi aku berBlogwalking..
Jalan punya jalan..!
srettttt~ aku terbehenti kat satu blog nii..
Belog Nemomimosh namanya..
Comel namanya! siyes x tpu.. I like 100x.. :p
Oke2..
Aku sbnrnya sangat tertarik dekat giveaway yang beliau ni wat..
Mula-mula macam xnk join.. Yela aku bukan minat sangat beg2 ni.. :p
Sekali aku scroll punya scroll!
Terbeliak bijik mata aku tengok satu beg ni.. Terus aku amik keputusan nak join..

(nak join? klik je banner ni.. :p )

syarat dhe aku kene tag 3 blogger@kawan len.. so
Aku tag mia, pka, and cik farra..
Sape yang menang diberi peluang untuk choose one of ten bags.. awwww~
ce korang tgk bwh ni.. tak tergoda ke?? 
Aku terpikat dengan No9 tuu!! cantikknya! :p
*icah ke ni? hahahah.. :p


harap2 la aku terpilih..! :p

5 comments:

Rhea Meera said...

Gud luck bebeh ;)

|cah-sahaJa said...

gud luck to u too.. :p

pka.fyra said...

menarik2! kalau dapat nk pinjam!!!! ahaha.. :)

aReLaN said...

all the best

|cah-sahaJa said...

pka.. haha,, pun bole.. :p
arelan. terima kasih!! :)