They Love Icahsahaja

January 5, 2012

Hindustan

Ok. Aku baru je habis tengok cerita Dil To Pagal Hai. Pernah tengok tak? heee~
Cerita ni mula jam 10 tadi. Habis kononnya lam kul 12.30 kalau ikot time dalam surat khabar. Sekali tup-tup habis kul 1 lebih. Aku gagah kan jugak tengok. Sebabnya cerita hindustan yang zaman aku sekolah ni lagi best dari yang baru-baru ni. Yang baru lagu dah kurang menarik. Aku pun susa nak hafal sebab tak menarik.Yang lama aku boleh lah nyanyi gak.(upsss.. nyanyi je taw.. takde menari2..) Seronok. Hero dan heroin nya pun menarik. Jalan cerita nya pun menarik berbanding yang baru-baru ni.. Minggu depan cerita Dilwale Dulhania le Jayenge. Of coz la aku akan ngadap kalau tak de kerja. hoho!
Chalooo!

Dil To Pagal Hai.. Dalam cerita ni aku bukan nak tengok si shah rukh khan ni. Aku suka tengok si Akshay Kumar je.. Comel kot dia dalam cerita ni.. awwww~ (jangan marah ye incik bumbum♥   hehe.)

Dilwale Dulhania Le Jayenge. Cerita ni agak leleh gak laa.. (T.T).. (incik bumbum♥ tisu please.. heee~)

wassalam..

3 comments:

Faridz Fadzlee said...

wahh. semalam berkotak kotak tisu habis!! haha

|cah-sahaJa said...

wahh! leleh ea.. hehehe,,

any mouse said...

watpe nk tisu?meh i lapkan... :)