They Love Icahsahaja

January 31, 2012

erkkk... ikan keli?

Apa tu ikan keli? Siyes aku x tawu.. hahahahaha!!!
Apa pun terjadi aku tetap takkan makan ikan keli walau dalam apa jua rupanya!
Aku sanggup berlapar kalau lauk yang ada cuma ikan keli..

aku saje buh gamba kecik.. watpe nk besar2.. haha

Kenapa ea aku tak makan?
Sebab aku terbayang ikan ni menggeletik time kat pasar malam...
and!
Kepala ikan ni sangat menakutkan aku..
and!
Aku pernah cuba try test NAK makan.. belum makan lagi aku letak kat pinggan member aku..
Malam tu aku mimpi ikan ni datang nak makan aku! tidakkkk!

Ada sesiapa yang geng nan aku x??? 

Okelah..
Kesimpulannya tak payah cuba-cuba nak pelawa aku makan ikan ni ea...
Terima kasih banyak-banyak.. :)

wassalam....

9 comments:

Anonymous said...

jangan la pikir bkn2 time makan tu...msti bole punye makan keli tu... nk cube?hehe :p

Aishah Jahirah said...

akak pun tak makan ikan keli....boleh la geng...hehee

|cah-sahaJa said...

tikus yang annoying.. saya tidak akan mkn smpai bila2!

kak aishah yeay!!!!!!! :)

Anonymous said...

haha....nnt i wat kek keli bg u mam...u bkn tau pon...:p

Nurul ain said...

ikan keli tu la yg sedap yunk.... ahaaaa

agak masalah said...

uish xelok bagi statement macamtu oh. kang betul2 ada ikan keli je

nur chahaya abadiey said...

ikan keli larh ikan yg paling best skali...sumpah xtipu..hehehehehe.
i likes.... :)

aReLaN said...

uish...biar betul.sedap tu.my faveret.hilang dah satu nikmat dunia tak makan ikan geli.perghhh

pka.fyra said...

i'm catfish lover!!! hahaha...