They Love Icahsahaja

January 10, 2011

Weekend with my beloved roomate+dot dot dot :)

Assalamualaikum pembuka bicara semua!! :D
Post yang lepas aku ada cite kate nak kuar ahad kan? tak engat? aishhh.. klik sini..
Ok lah dah habis baca dah post tu? hoho. Aku pegi mane je la kan? First aku ke Teluk Batik pastu ke Marina Island pastu lagi ke Lumut... Last sekali Taman Paya Bakau[teman-teman Manjung jangan gelakkan saya ok] Actually Emma tak pernah sampai ke tempat-tempat itu.. Sebab tu lah kami kesana.. Pada hari tersebut kami diHangkut oleh Dot..Dot..Dot si Emma.. :) Terima Kasih ye Incik Dot..dot..dot. hilang gak la Kebosanan kami kat bilik ni walaupun balik sakit2 pinggang kaki n tangan ni ha. haha..
dah2.. enjoy the picca.. :)
A love will tail a couple with TRUE LOVE








banyak lagi sebenarnya. Takut korang bosan lak. sikit-sikit sudah la.. haha.. :p tata.. wassalam

1 comment:

MiAppleista said...

amboooooiiii! nanti ley tak ko tlg tgkp gmbr aq kahwin skali??? huhuhuu~