They Love Icahsahaja

December 1, 2010

Nak tahu tak??

[tengah senyum sampai ke telinga] hoho.. Nak tahu tak ni? hehe.. Malam tadi aku tidur, aku MIMPI. heeee~ Ak mimpi dia SMS aku. Dalam SMS tu dia tulis, "Sayang i miss you so damn much" bukan satu tapi tiga SMS yang sama.. Aku tersedar terus tengok fon aku.. huhu.. tak de SMS langsung. hurmm. Tak pe lah. Mimpi pun mimpi lah. Aku tetap happy and aku harap ianya akan jadi kenyataan suatu hari nanti. [tetap senyum sampai ke telinga dan bukan buat-buat tapi ikhlas]

2 comments:

Alan Tsukasa said...

salah antar msj kot~
;p
hehehehe~

|cah-sahaJa said...

sape yang slh anta?