They Love Icahsahaja

November 30, 2010

Upsss.. kene TAG sudah.

Baiklah. Aku telah ditag oleh miss cherry beberapa hari yang lalu.Sorie ell, lambat pos. [tak de penalti kan if aku lambat.. kalau ada pun.. erkk.. membe2 tak yah laa. =p] anyway thanks coz dapat juga aku isi blog aku ni. :)

-->nama url blog anda dan kenapa anda letak nama itu?
icah-sahaja.bc..erk.. kenapa?? panjang ceritanya. :D icah is my nick and sahaja me only. hoho.. actually icah-sahaja itu wujud time zaman2 jahiliah kat myspace and melekat sampai sekarang.. :)

-->apa perasaan anda apabila melihat blog orang lain cantik, sedangkan anda tidak?
erkk.. tercabar.. especially blog miss apple.. and i try to make my blog cantik too laa..

-->bila blog anda diwujudkan?
15 DECEMBER 2007 [agak tua suda]

-->siapakah orang pertama yang jadi follower anda?
Adi my brother bestfriend

-->tag 10 orang untuk menerima award ini?
+kak hasni
+Piqa-piqa
+Pka
+Ridhwan muhamidon
+Spintz
+Cik farra
+Miss Apple
+Nazmie
+Lalan
+Fateen

6 comments:

Alan Tsukasa said...

lalan pun ade ek?
;D
hehehe~
award ape tu icah?

|cah-sahaJa said...

entah laa lalan.. org yang tag tu x gtawu lak award ape kah.. heee~ :D

|cah-sahaJa said...
This comment has been removed by the author.
Alan Tsukasa said...

adess, ni yg keciwa ni~
=_="
huhuhu~
bru je teruja dgn award icah ni~
lalalala~

adriea said...

eh kak hasni tu sape?? 1st lak tu! cet!... hahah

|cah-sahaJa said...

lalan: alaaa.. jgn la keciwa.. huhu..

kak asni: ntah sape ea..