They Love Icahsahaja

November 8, 2010

Speechless

Okayh.. now why tetibe je speechless lak ni. macam-macam la hang ni icah. ok2. actually ak terlalu gila kat lagu ni + suara vocalis dhe yang unik. Mayb korunk akan kate "ek eleh lama da derrrr lagu ni.." ya aku tawu.. dan lagu tu mmg dah lame dlm laptop aku ni. cume ak cam x bp nk layan. spnjg ak duk umah sewa nana n the gang, nana telah menghasut aku dengan memasang lagu ni banyak kali.. hoho..! tq nana! I LOVE it NOW! :p



ye-ye x yah ckap aku tawu cam xde kene mengena nan tajuk an.. ADE..! aku speechless stiap kali aku dengar suara beliau..!

p/s: bukan sbb dhe pelakon cite korea y pemes tu "you're beautiful" ok..!

1 comment:

nur chahaya abadiey said...

FT ISLAND.... nur suke jugak... :)