They Love Icahsahaja

May 3, 2009

Tak Sangka....Tak Perasan....

Ape la y aku ta sangka ni.. ermm.. pagi tuu aku cek UPU.. perghh mg lembap dowh.. adoyai.. first try aku masok an IC aku.. aku ta dpt UPU seyh.. huhu.. aku da sedeyh da.. mama da membebeL sblh aku. adoy.. then tb2. tergerk aty aku nk masok an lgi skali ic aku.. huhu.. then dengan lafaz bismillahirrohmannirrahimp.. 'KLIK' aku tekan masok..Jeng3.. YAHOOOO..!! aku dpt dowh.. aku dpt...!! 'hepy2 ceria berasama keluar ayyad...'(eh termelalut lak nyanyi lagu citer ayyad.. hehehe).. aku dpt weyh.. walaupon hanya uitm.. sbb aku mmg minx uitm sajew.. ermm. aku dpt first choice aku arkk tuu.. yeayy.. computer science..ngee~ :DDD aku mmg tak sangka aku leyh dpt.. aku bajet nnt aku kene pegi pra sains kat uitm gakz arh.. papepon alhamdulillah.. fuh..! lega...

then ape lak y aku ta perasannyer.. lately aku agak BZ... ptg ari jumaat pas membe2 aku pulang.. aku ke toilet bilik abg aku.. saket perot dowh.. adoyai.. lari2 aku masok toilet.. ermm da selesai projek aku op coz laa aku kuar.. ngah aku otw kuar.. aku terpandang sesuatu... jeng2.. tingkap bilik tu ta tutup..hehe.. then aku sambong perjalanan aku tok kuar dr blik tersebot..(mcm jaoh je.. hahaha).. skali algi sblm aku keluar pintu aku ternampk sesuatu...!!! OH No..!! kenpe aku ta tawu ni.. adoyai.. ermm.. mama ya da ade 2 anak dye... dush2.. sengaL toi aku ni.. leyh laak aku ta prasan slamae ni.. dye lahir hari kamis smlm ni.. mule2 tu aku ta cye gakz. smpi merah gak arhh aku gosok mater aku.. hehehe.. aku da agak da mama ya mesti wat cm dye lahir an LULU and sibling uu.. hope this tyme ta de y saket. huhu..

p/s.. UITM HERE I COME..!!
MAMA YA JAGE BABY LEKLOK...!!

2 comments:

adi said...

dpt UPU??
congratulations..
semoge anda suksess..
=)

ms.banania said...

yeay!! tka dpt upu..
sonok2!!

erm!
kongret mama ya..